Indkøbskurv

Ingen bøger i kurven

Indhold

Indmeldelse

  1. Velkomsttilbud
  2. Adresse
  3. BekræftelseVelkommen til Pædagogisk Bogklub. Vælg dine 2 velkomstbøger herunder.
Som ekstra gave vil du også modtage bogen Rundt omkring - med idéer til emnearbejde.
Du kan også vælge ekstratilbuddene længere nede på siden og spare yderligere. Ekstratilbuddene sendes sammen med velkomstbøgerne.
Så snart du har modtaget dit medlemsnummer, har du mulighed for at købe andre bøger udover dine velkomstbøger.


Tilbuddet gælder kun i Danmark (dog ikke Færøerne og Grønland).

Velkomsttilbud - Vælg minimum 1 bog herunder

Inkluderende fællesskaber
Andersen og Tranum Thomsen

Inspiration til nytænkning om inklusion og fællesskaber. Bogen understøtter en pædagogisk kultur, som gør det helt naturligt for personalet kontinuerligt at nytænke og udvikle egen praksis.

Velkomstpris

0,-


Den sårbare inklusion
Fisker, Tine Basse

Praktisk arbejdsbog, der dels giver dig et overblik over og indsigt i de psykiatriske diagnoser, som børn i dagtilbud kan have, dels praktiske redskaber og inspiration til inklusionen af alle børn.

Velkomstpris

0,-


Inkluderende pædagogik
Kjær, Bjørg

Om de forudsætninger, som er nødvendige for den gode praksis, hvordan du bliver en god praktiker og skaber et institutionsliv, der gør en positiv forskel for børnene.

Velkomstpris

0,-


Inklusion så det batter
Clausen og Sørensen (red.)

Denne antologi giver dig konkret og praktisk viden og inspiration til at arbejde med inklusion, sådan så du kan tilpasse den pædagogisk kontekt til alle de forskellige individer i fællesskabet.

Velkomstpris

0,-


Jeg ser dig - nye perspektiver på anerkendende pædagogik
Skoglund & Åmot (red.)

Anerkendelse står som en central værdi i det pædagogiske arbejde, og denne bog tænker nyt om begrebet og udvider forståelsen og giver ny inspiration til fortsat at holde liv i anerkendelsen.

Velkomstpris

0,-


Plads til de vilde lege
Steffensen, Lise

Denne bog handler om, hvordan du som voksen kan give børn plads, enkle regler og inspiration til vilde lege, der er sjove, trygge og udfordrende.

Velkomstpris

0,-


Barnets digitale læringsrum
Friis Laursen og Petersen

Produktet er midlertidigt udsolgt.

Ny pædagogisk opslagsbog
Brønsted m.fl. (red.)

Ny pædagogisk opslagsbog er en nyttig og oplysende håndsrækning til alle, der gerne vil have helt styr på de aktuelt mest centrale fænomener, tankegange og begreber i det pædagogiske univers.

Velkomstpris

0,-


Klassisk og moderne pædagogisk teori - 2. udg.
Østergaard Andersen m.fl. (red.)

Den store grundbog om pædagogikkens teori - både historisk og nutidig. Bogen giver dig en ballast, så du kan forholde dig undersøgende, analyserende og diskuterende til pædagogikken.

Velkomstpris

0,-


Pædagogers arbejde med sprog og billeder
Mark (red.), Kirsten

Bogen beskriver praksisarbejdet med dansk, kultur og kommunikation i institutionssammenhæng via fortællinger, film, læsning og skrivning - og dokumentation gennem skrift og foto.

Velkomstpris

0,-


Metoder i pædagogers praksis
Ritchie (red.), Tom

Det vigtigste ved en metode er, at den kan omsættes til og fungere i praksis. Her får du bogen, der præsenterer de aktuelle metoder og konkrete tilgange med afsæt i teori og principper.

Velkomstpris

0,-


Sensitive børn
Delskov & Sonne

I Sensitive børn kan du læse om, hvordan du giver de sensitive børn de bedste betingelser, og der er råd om, hvad man kan gøre, når et barn ikke altid vil det samme som andre børn.

Velkomstpris

0,-


Hvad børn ikke ved ... har de ondt af
Glistrup, Karen

En bog for dig, der søger en praktisk og inspirerende tilgang til at skabe gode samtaler med børn og familier om de svære emner, som f.eks. når forældre er ramt af psykiske lidelser.

Velkomstpris

0,-


Forebyggende arbejde i daginstitutionen
Killén, Kari

En bog, der styrker dig fagligt, når det handler om at få øje på og hjælpe børn, der er udsat for omsorgssvigt eller på andre måder befinder sig en vanskelig livssituation.

Velkomstpris

0,-


Aggression - En naturlig del af livet
Juul, Jesper

Vi har alle behov for at føle os værdifulde i andre menneskers liv, og vores aggressive følelser bliver mobiliseret, når vi ikke føler os så betydningsfulde for et andet menneske, som vi gerne ville.

Velkomstpris

0,-


Pilot for dit barn - En guide til forældre
Dyrløv, Ulla

Børn har brug for, at de voksne er tydelige mennesker, der lukker børnene ind i den verden, der handler om flokkens overlevelse, hvor nogen forventer noget af dem, så de kan gøre en forskel.

Velkomstpris

0,-


Grib barnet
Harboe, Hanne

En værktøjs- og arbejdsbog, der på en overskuelig og lettilgængelig måde præsenterer en vifte af konkrete metoder og tilgange, som du kan bruge i din inklusionspraksis samt til dokumentation.

Velkomstpris

0,-


Relationspsykologi i praksis
Rønsholdt m.fl., Jørgen

Relationspsykologi i praksis giver dig en indføring i relationspsykologien, og den fremstiller børns udvikling, opdragelse og læring i et relationsorienteret perspektiv.

Velkomstpris

0,-


KRAP
Metner og Storgård

Med KRAP bliver du præsenteret for en praktisk, kognitiv pædagogik - et koncept, som kan give dig en platform for din praksis, hvor du undersøger den andens virkelighed frem for at fortolke den.

Velkomstpris

0,-


Morgendagens pædagoger - Grundlæggende viden og færdigheder
Jensen (red.), Anja Kastrup

Hvordan ser pædagogfaget ud i morgen? Hvilke værdier er i centrum, og hvordan uddanner vi vores nye pædagoger? Dette samt meget andet får du svar på i den nye, store bog, Morgendagens pædagoger.

Velkomstpris

0,-


Ekstratilbud - valgfrie tilbud, som leveres sammen med dit velkomsttilbud

Ordet rundt med Bjarne og Frida
Bruhn Kristensen og Glerup

Nytænkende, forskningsbaseret materiale, der åbner op for en helt ny tilgang til sprogstimulering, som på en varieret og lettilgængelig måde gør ordforrådstilegnelse til en leg.

Velkomstpris

299,-


Håndbog til pædagoguddannelsen
Ankerstjerne og Broström (red.)

En omfattende introduktion til pædagoguddannelsens indhold og mange udfordringer, og en nyttig følgesvend for de pædagogstuderende gennem hele deres uddannelse.

Velkomstpris

199,-


Little Storm siger Goddag & Farvel
Four Esses

Et samtalespil til både børn og voksne med konkrete billeder, der er en hjælp til når vi fx skal tale om de følelser, det vækker i os mennesker at sige farvel og goddag.

Velkomstpris

99,-


Tilbuddet gælder kun i Danmark (dog ikke Grønland og Færøerne). Der tages forbehold for udsolgte bøger og trykfejl.