Indkøbskurv

Ingen bøger i kurven

Indhold

Indmeldelse

  1. Velkomsttilbud
  2. Adresse
  3. BekræftelseVelkommen til Pædagogisk Bogklub. Vælg dine velkomstbøger herunder

Så snart du har modtaget dit medlemsnummer, har du mulighed for at købe andre bøger udover dine velkomstbøger.


Tilbuddet gælder kun i Danmark (dog ikke Færøerne og Grønland).
Kun ét medlemskab per hustand accepteres.
Postbox som adresse accepteres ikke.

Velkomsttilbud - Vælg minimum 1 bog herunder

Inklusion så det batter
Clausen og Sørensen (red.)

Denne antologi giver dig konkret og praktisk viden og inspiration til at arbejde med inklusion, sådan så du kan tilpasse den pædagogisk kontekt til alle de forskellige individer i fællesskabet.

Velkomstpris

9,-


Børn i balance
Snel, Eline

Letlæst og unik guide til alle, der gerne vil hjælpe børn med at komme ned i gear, slappe af i kroppen og falde til ro. Bogens lette og hyggelige øvelser er kort sagt meditation i børnehøjde.

Velkomstpris

9,-


KRAP
Metner og Storgård

Med KRAP bliver du præsenteret for en praktisk, kognitiv pædagogik - et koncept, som kan give dig en platform for din praksis, hvor du undersøger den andens virkelighed frem for at fortolke den.

Velkomstpris

9,-


Inklusionens pædagogik
Pedersen m.fl., Carsten

Inklusionens pædagogik giver en teoretisk forståelse af inklusions-begrebet og kommer med spændende bud på, hvordan man skaber inkluderende udviklingsmiljøer for børn i dagtilbud

Velkomstpris

9,-


Inklusion når det lykkes
Clausen & Sørensen

Inklusion handler om, at børn, uanset evner, baggrund og forudsætninger, har oplevelse af, at de kan bidrage til og tilhører det faglige og sociale fællesskab i dagplejen, vuggestuen og børnehaven.

Velkomstpris

9,-


Relationspsykologi i praksis
Rønsholdt m.fl., Jørgen

Relationspsykologi i praksis giver dig en indføring i relationspsykologien, og den fremstiller børns udvikling, opdragelse og læring i et relationsorienteret perspektiv.

Velkomstpris

9,-


Jeg ser dig - nye perspektiver på anerkendende pædagogik
Skoglund & Åmot (red.)

Anerkendelse står som en central værdi i det pædagogiske arbejde, og denne bog tænker nyt om begrebet og udvider forståelsen og giver ny inspiration til fortsat at holde liv i anerkendelsen.

Velkomstpris

9,-


Aggression - En naturlig del af livet
Juul, Jesper

Vi har alle behov for at føle os værdifulde i andre menneskers liv, og vores aggressive følelser bliver mobiliseret, når vi ikke føler os så betydningsfulde for et andet menneske, som vi gerne ville.

Velkomstpris

9,-


Børn med blandingsdiagnoser
Kutscher m.fl., Martin L.

Klar og videnskabeligt opdateret håndbog, der giver overblik over alle de mange adfærdsforstyrrelser der skyldes neurologiske lidelser

Velkomstpris

9,-


Liv og læring i vuggestuen
Broström, Herring og Nellemann Nielsen

Liv og læring i vuggestuen er en inspirerende guide til dig, der sammen med børnene vil skabe et optimalt læringsmiljø i vuggestuen

Velkomstpris

9,-


Anerkendende pædagogik
Lynge, Bente

Denne bog tager læseren med på en opdagelsesrejse i anerkendelsens univers. Vejen frem er at tage udgangspunkt i det, der rent faktisk lykkes

Velkomstpris

9,-


Omsorgssvigt 1 - 4. udgave
Kari Killén

I en perfekt verden er der ingen børn, der bliver udsat for omsorgssvigt. Når man arbejder professionelt bliver det dog meget hurtigt klart, at vi lever og arbejder i en helt u-perfekt verden.

Velkomstpris

9,-


Omsorgssvigt 2 - 4. udgave
Killén, Kari

Er du i tvivl om, hvornår det er på sin plads at gå videre med din mistanke om omsorgssvigt? Så kan det være en hjælp at stifte nærmere bekendtskab med området via god faglitteratur.

Velkomstpris

9,-


Metodebogen
Jensen, Noona Elisabeth

Som pædagogstuderende lærer man at anvende videnskabelige metoder, skriver opgaver, reflekterer over egen praksis og går til eksamen. Men hvordan gør man det? Hvilke metoder skal man bruge?

Velkomstpris

9,-


En god samling
Bäckström & Horstmark

En god samling indeholder et hav af konkrete og lige-til-at-bruge-idéer til sjove og udviklende aktiviteter i rundkreds!

Velkomstpris

9,-


Pædagogers arbejde med sprog og billeder
Mark (red.), Kirsten

Bogen beskriver praksisarbejdet med dansk, kultur og kommunikation i institutionssammenhæng via fortællinger, film, læsning og skrivning - og dokumentation gennem skrift og foto.

Velkomstpris

9,-


Inkluderende pædagogik
Kjær, Bjørg

Om de forudsætninger, som er nødvendige for den gode praksis, hvordan du bliver en god praktiker og skaber et institutionsliv, der gør en positiv forskel for børnene.

Velkomstpris

9,-


Sprogtilegnelse i et inkluderende perspektiv
Bylander og Krogh

Tilegnelse af sproget har indflydelse på flere områder af barnets liv, ikke mindst det sociale. Dette interaktive undervisningsmateriale giver praktiske erfaringer med sprogarbejdet i en tryg ramme.

Velkomstpris

9,-


Opvækst og psykisk udvikling
Guldbrandsen (red.), Mette Liv

Opvækst og psykisk udvikling er en inspirerende, solid og helt opdateret indføring i de forskellige udviklingspsykologiske teorier

Velkomstpris

9,-


Nu skal vi lege i børnehaven
Fromholt, Gabriella

Nu skal vi lege i børnehaven er et gennemarbejdet og meget anvendeligt katalog for dig, der gerne vil variere og forny legene med børnene i børnehaven.

Velkomstpris

9,-


KRAP - fortællinger fra praksis
Metner og Storgård

En samling af forskelige praktikeres erfaringer med teorien bag KRAP. En teori har først bevist sin bæredygtighed, når den har vist sig at kunne omsættes til - og virke i - praksis. Og KRAP virker!

Velkomstpris

9,-


Godt for børn
Krog og Secher

Godt for børn – anerkendende relationer i praxis rummer ny inspiration til alle dagtilbud, der har fokus på anerkendelse, omsorg og ligeværdighed.

Velkomstpris

9,-


Mentaliseringsbogen
Wallroth, Per

Mentaliseringsbogen introducerer og forklarer begrebet mentalisering, og du får gode og konkrete råd til, hvordan du styrker din egen mentaliseringsevne.

Velkomstpris

9,-


Ekstratilbud - valgfrie tilbud, som leveres sammen med dit velkomsttilbud

Håndbog til pædagoguddannelsen
Ankerstjerne, Trine og Broström, Stig (red.)

En omfattende introduktion til pædagoguddannelsens indhold og mange udfordringer, og en nyttig følgesvend for de pædagogstuderende gennem hele deres uddannelse

Velkomstpris

329,-


Aktive eventyr
Salling, Lotte

Herlig eventyrbog, som er lige klar til brug, når du vil praktisere aktiv læsning. Lotte Salling har omskrevet og gendigtet 30 eventyr og tilsat dem sine egne skæve vinkler og sjove rim.

Velkomstpris

199,-


Klassisk og moderne pædagogisk teori - 2. udg.
Østergaard Andersen m.fl. (red.)

Den store grundbog om pædagogikkens teori - både historisk og nutidig. Bogen giver dig en ballast, så du kan forholde dig undersøgende, analyserende og diskuterende til pædagogikken.

Velkomstpris

199,-


Tilbuddet gælder kun i Danmark (dog ikke Grønland og Færøerne). Der tages forbehold for udsolgte bøger og trykfejl.